Partners

   
Invacare

Invacare
Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een handicap, (oudere) mensen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Voorbeelden zijn rolstoelen, scooters, verpleegbedden, patiëntenliften en sanitaire hulpmiddelen.  

 
Focal Meditech BV  Focal Meditech BV
Luisteren, maken, verbeteren is ons motto. Focal Meditech BV ontwikkelt, produceert en levert ‘care’ technologie en levert moderne hulpmiddelen die de zelfredzaamheid van de gebruiker vergroten. Binnen ons assortiment ligt de nadruk op hulpmiddelen ten behoeve van ondersteuning of vervanging van de arm- en handfunctie – met name dynamische armondersteuningen en robotmanipulatoren. Daarnaast zijn wij specialist in hulpmiddelen voor hoofdondersteuning en zelfstandig voeden. Vanwege onze maakcapaciteit zijn wij goed in staat tot het uitvoeren van aanpassingen op maat.
   
Proflebo Proflebo BV
Uw partner in het makkelijk aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen. 
Door innovatie, uitstekende kwaliteit en service een betrouwbare en vaste partner voor veel bedrijven in de wereld van kwalitatief hoogwaardige medische hulpmiddelen.
Proflebo is exclusief distributeur van HandyLegs, hét hulpmiddel voor het zelfstandig aan- en uittrekken van uw steunkousen. Kortom, één zorg minder!

   
 Pronk Ergo Pronk ergo
Pronk ergo is al 25 jaar de specialist op het gebied van woningaanpassingen. Pronk ergo werkt met een team van specialisten die u graag van dienst is bij het leveren van kwalitatief hoogstaande producten die het leven met een fysieke functiebeperking aanzienlijk verlichten, zoals aangepaste keukens, sanitair en verrijdbare en plafondtilliften.  

   
 Sowecare Sowecare
Sowecare ontwikkelt en produceert sinds 1998 innovatieve revalidatiehulpmiddelen met de mens als uitgangspunt. Dankzij de sta-op-, trippel- en rolstoelen kunnen zorgvragers langer zelfstandig functioneren. 
Alle stoelen zijn maatwerkproducten en worden geheel volgens individuele wensen aangepast. 

   
 Vicair Vicair
Vicair is ruim 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van antidecubitus- en positioneringskussens.  De kussens bieden gebruikers een unieke combinatie van hoogwaardige drukverdeling, optimale positionering en maximale bescherming van de huid. Elk Vicair product is gevuld met honderden lucht gevulde SmartCells en past zich continu aan de lichaamsvorm aan.  

   
 Welzorg Welzorg
Uw zorg, onze zorg
Waar u de patiënt verzorgt, daar zorgt Welzorg voor de hulpmiddelen. Welzorg biedt een uitgebreid assortiment aan artikelen, diensten en services op gebied van mobiliteit, vitaliteit en comfortabel wonen. Welzorg staat voor totale ontzorging en biedt totaaloplossingen.